Logo-MC

Accessoires

Bij Music Company begrijpen we dat het juiste accessoire net zo belangrijk is als het instrument zelf. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment accessoires aan voor zowel blaasinstrumenten als slagwerk. Of je nu een beginner bent die net begint of een professional die op zoek is naar dat perfecte onderdeel om je prestaties te verbeteren, wij hebben wat je nodig hebt.

Aanbod

Accessoires voor blaasinstrumenten

Van rieten en mondstukken tot reinigingskits en koffers, we hebben alles om ervoor te zorgen dat jouw blaasinstrument optimaal presteert en veilig bewaard kan worden. Onze rieten zijn verkrijgbaar in verschillende sterktes naargelang jouw speelstijl.

We hebben een verscheidenheid aan mondstukken, perfect afgestemd op de individuele klankkleur die je zoekt. Onze reinigingskits bevatten alles wat je nodig hebt om je instrument te onderhouden en de levensduur van je muzikale partner te verlengen.

Topmerken

Accessoires voor slagwerk

We bieden een breed scala aan drumstokken, mallets, vellen en hardware, om ervoor te zorgen dat jouw drumset uniek en bovenal prachtig klinkt. Onze drumstokken en mallets zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan materialen en gewichten, om je te helpen het perfecte gevoel en de juiste klank te vinden.

We hebben vellen van topmerken die zorgen voor duurzaamheid en uitstekende klankkwaliteit. Onze hardware selectie zorgt ervoor dat jouw drumset stevig staat en klaar is voor actie.

accessoires
accessoires
Kwaliteit

Accessoires waar we 100% achter staan

We selecteren zorgvuldig alle accessoires die we aanbieden, met de nadruk op kwaliteit en duurzaamheid. Ons ervaren team staat altijd klaar om je te adviseren over de beste accessoires voor jouw specifieke behoeften.

Kijk rond, ontdek ons aanbod en breng je muziekervaring naar een hoger niveau met de juiste accessoires die perfect aansluiten bij jouw stijl.