Logo-MC

Over ons

Music Company, waar vakmanschap en een gedeelde passie voor muziek elkaar ontmoeten.

Over ons

Meer dan een muziekwinkel

Sinds onze oprichting in 1997 hebben we ons toegewijd aan het leveren van topkwaliteit muziekinstrumenten en een uitstekende service. Ons hart ligt bij blaasinstrumenten en slagwerk. We begrijpen dat elk instrument een uniek karakter heeft dat zorg en aandacht verdient.

Ons team bestaat uit ervaren muzikanten en ambachtslieden die de taal van muziek en het belang van een perfect functionerend instrument begrijpen. Wij zien onszelf niet alleen als een winkel, maar als een gemeenschap waar muzikanten van alle niveaus kunnen komen voor ondersteuning, advies en inspiratie.

Over ons

Een naservice om u tegen te zeggen

Bij Music Company gaan we verder dan de norm in onze toewijding aan onze klanten. Onze unieke service omvat restauraties en herstellingen, uitgevoerd door hooggekwalificeerde technici. We begrijpen dat muziek maken niet stil kan blijven staan. Om deze reden bieden we je een vervangend instrument in bruikleen aan als jouw instrument ter reparatie bij ons is.

Maar onze betrokkenheid stopt niet na de verkoop of reparatie. We zijn er om je te ondersteunen bij je muzikale reis, om te helpen je vaardigheden te ontwikkelen en je passie voor muziek te laten bloeien. Onze naservice is een belofte om er voor je te zijn, altijd.

over ons
over ons
over ons
Over ons

Liefde voor muziek

Music Company is geboren uit een liefde voor muziek en we zijn trots op wat we hebben bereikt sinds we onze deuren voor het eerst openden. We zijn klaar om je te begeleiden in de wonderlijke wereld van muziek, of je nu een beginnende muzikant bent die net begint of een doorgewinterde professional op zoek naar het perfecte instrument.

Welkom bij Music Company – jouw thuis voor muziek.

Locatie

Contactgegevens:

Openingsuren

Maandag: 09u00 – 17u30
Dinsdag: 09u00 – 17u30
Woensdag: 09u00 – 17u30
Donderdag: 09u00 – 17u30
Vrijdag: 09u00 – 17u30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten