Logo-MC

Slagwerk

Bij Music Company streven we ernaar om elke muzikant, ongeacht hun ervaringsniveau of muzikale voorkeuren, te voorzien van het beste. Als je met slagwerk wilt starten of de volgende stap wilt zetten in jouw muzikale carrière, bij Music Company zit je goed.

Aanbod

Uitgebreid assortiment slagwerk

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan slagwerkinstrumenten, variërend van drumstellen en cimbalen tot percussie-instrumenten zoals conga’s, bongo’s, tamboerijnen en maracas. Of je nu een beginner bent die op zoek is naar zijn eerste drumstel of een ervaren drummer die zijn collectie wil uitbreiden, wij hebben het perfecte instrument voor jou.

Breed scala

Onze collectie slaginstrumenten

Bij Music Company hebben we een breed scala aan slagwerkinstrumenten. Enkele van onze topkeuzes zijn:

Van beginnerssets tot professionele kits, onze drumstellen komen in een scala aan maten en kleuren.

Onze selectie aan cimbalen biedt een diversiteit aan klankkleuren, van helder en scherp tot donker en warm.

Van conga’s en bongo’s tot tamboerijnen en maracas, ons assortiment percussie-instrumenten is zowel divers als kleurrijk.

We hebben ook een breed scala aan drumstokken, drumvellen, dempers en nog veel meer om je drumervaring te completeren.

slagwerk
slagwerk
Professioneel advies

Begin jouw jouw ritmische reis of zet ze verder

Of je nu een beginner bent die net begint met ritmische patronen, of een ervaren drummer die zijn techniek wil verfijnen, Music Company is er om je te ondersteunen. We bieden niet alleen een breed scala aan instrumenten, maar ook alle benodigde accessoires, van drumstokken en dempers tot bladmuziek en onderhoudsmaterialen.

Ontdek de fascinerende wereld van slagwerk bij Music Company. Jouw ritmische reis begint hier.

Expertise

Deskundige begeleiding en naservice

Bij Music Company zijn we er om je te helpen het perfecte instrument voor jou te kiezen. Ons team van experts kan je begeleiden bij het uitproberen van verschillende instrumenten en adviseren op basis van jouw unieke behoeften en doelen.

En als je eenmaal jouw ideale instrument hebt gevonden, zijn we er ook om ervoor te zorgen dat het in topconditie blijft. Onze in-house onderhouds- en reparatiedienst zorgt voor alles, van het vervangen van drumvellen tot meer complexe reparaties.

slagwerk