Logo-MC

Reparatie, onderhoud en restauratie van muziekinstrumenten

Welkom bij Music Company, waar passie voor muziek en vakmanschap samenkomen. Onder de bezielende leiding van Yves Treuttens staat ons atelier garant voor nauwkeurig onderhoud, herstel en restauratie van alle blaasinstrumenten en elk type slagwerk.

Of het nu gaat om houtblazers, koperblazers of slagwerk, uw instrument verdient de beste zorg.

Onderhoud & reparaties

Onze referenties

Het is ons een eer dat onder andere de volgende gerenommeerde instellingen en groepen tot onze vaste klanten voor onderhoud, reparatie en restauratie behoren:

Vele jaren ervaring

Waarom kiezen voor Music Company?

Dankzij de nieuwste technieken, gecombineerd met vele jaren ervaring, kunt u erop vertrouwen dat uw instrument bij ons in de best mogelijke handen is.

We begrijpen hoe belangrijk uw instrument voor u is. Daarom zorgen we ervoor dat alle reparaties in een kort tijdsbestek worden uitgevoerd. Hiernaast verstrekken we ook een gratis kostenraming en deskundig advies, uiteraard zonder enige verplichting van uw kant.

making instrument koper

Onze specialiteiten

Terwijl de meeste ateliers een grens hebben, gaat Music Company altijd een stap verder. Dit vooral als het gaat om restauratie. Ons uitgebreid dienstenpakket omvat onder andere:

We begrijpen dat uw instrument u dierbaar is. Daarom zorgen we er graag voor dat uw instrument altijd in topconditie blijft. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consultatie of een afspraak. We kijken ernaar uit om u en uw instrument te mogen verwelkomen.