Logo-MC

Koperblazers van formaat

Bij Music Company streven we ernaar om elke muzikant, ongeacht hun ervaringsniveau of voorkeuren, te ondersteunen. Als koperblaasinstrumenten jouw passie zijn, dan ben je hier op de juiste plek.

Aanbod

Een symfonie aan koperblazers

Ons assortiment aan koperblazers is zowel breed als divers, met alles van trombones en tuba’s tot hoorns en trompetten. We zijn er om beginners die hun eerste instrument kiezen te ondersteunen, maar ook ervaren muzikanten die hun collectie willen uitbreiden of een specifiek geluid zoeken.

Deskundig team

Je koperblaasinstrument kiezen

Het selecteren van het juiste koperblaasinstrument vraagt om zorgvuldige overweging. Het soort geluid dat je wilt creëren, de grootte en het gewicht van het instrument, de kwaliteit en duurzaamheid zijn allemaal factoren die in je beslissing moeten meespelen.

Ons deskundige team staat klaar om je te helpen de juiste keuze te maken, gebaseerd op je muzikale doelen, fysieke comfort en persoonlijke voorkeuren.

koperen blazer
Begeleiding van A tot Z

Je muzikale avontuur beginnen of verderzetten?

Of je nu een beginner bent die zijn muzikale reis net begint of een ervaren muzikant die zijn vaardigheden wil uitbreiden, Music Company is er om je te ondersteunen. Van de instrumenten zelf tot accessoires, bladmuziek en onderhoud, we hebben alles wat je nodig hebt om je muzikale dromen waar te maken.

Ontdek de prachtige wereld van koperblaasinstrumenten bij Music Company. Jouw muzikale toekomst ligt voor je.

koperen blazer
koperen blazer
Brede selectie

Onze collectie koperblazers

Bij Music Company bieden we een brede selectie van koperblaasinstrumenten aan. Enkele van onze topkeuzes zijn:

De trombone is een veelzijdig instrument, geliefd in zowel klassieke als moderne muziekgenres. Wij bieden zowel tenor- als bastrombones aan.

De tuba is het grootste koperblaasinstrument en staat bekend om zijn rijke, diepe klank. Onze selectie omvat zowel BBb- als CC-tuba’s.

De hoorn, ook wel de Franse hoorn genoemd, heeft een unieke, warme klank. We bieden zowel enkelvoudige als dubbele hoorns aan.

De trompet is een van de meest herkenbare koperblaasinstrumenten en is onmisbaar in vele muziekstijlen. Wij hebben zowel Bb- als C-trompetten in ons assortiment.

Deskundig advies

Expertise en ondersteuning

Onze experts bij Music Company zijn er om je te helpen bij het kiezen van het perfecte instrument voor jou. Wij kunnen je begeleiden in het uitproberen van verschillende instrumenten en geven advies gebaseerd op jouw unieke behoeften en doelen.

koperen blazer