Logo-MC

Blaasinstrumenten voor elk niveau

Bij Music Company is muziek onze passie. We streven ernaar om jou diezelfde liefde voor muziek te bezorgen. Als je geïnteresseerd bent in blaasinstrumenten, dan ben je op de juiste plek.

Aanbod

Een wereld aan blaasinstrumenten

Wij bieden een breed assortiment aan blaasinstrumenten, van klassieke saxofoons en trompetten tot houtblazers zoals fluiten en klarinetten. Of je nu een beginner bent die net zijn eerste noten leert spelen of een ervaren muzikant die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, bij ons vind je waar je naar op zoek bent.

uitgebreide keuze

De aankoop van je instrument

Bij het kiezen van een blaasinstrument zijn er enkele belangrijke punten om in gedachten te houden. Allereerst moet je nadenken over het soort geluid dat je wilt produceren. Elk instrument heeft zijn unieke klank, dus luister en experimenteer om te zien wat het beste bij jou past.

Daarnaast is de grootte van het instrument ook een belangrijke factor. Voor jonge spelers of mensen met een kleiner postuur kan het comfortabeler zijn om te beginnen met een kleiner instrument, zoals een dwarsfluit of klarinet. Voor degenen die grotere instrumenten aankunnen, kan een saxofoon of tuba ook een uitstekende keuze als eerste instrument zijn.

Ten slotte is de kwaliteit van het instrument essentieel. Onze experts staan klaar om je te helpen bij het vinden van een instrument dat niet alleen prachtig klinkt, maar ook gemaakt is om lang mee te gaan.

aankoop instrumenten
Van beginner tot professional

Je muzikale reis begint hier

Het leren bespelen van een blaasinstrument is een avontuur vol vreugde, uitdagingen en uiteindelijk persoonlijke groei. Bij Music Company ondersteunen we jou graag in je muzikale reis. Onze winkel heeft alles wat je nodig hebt – van de instrumenten zelf tot bladmuziek, accessoires en nog veel meer.

Ontdek de wondere wereld van blaasinstrumenten bij Music Company. Jouw muzikale toekomst wacht op je.

roland-aerophone
selmer
Populaire keuzes

Onze collectie blaasinstrumenten

Bij Music Company hebben we een uitgebreide selectie aan blaasinstrumenten, zowel nieuw als tweedehands. Hier zijn enkele van de populairste keuzes:

De saxofoon, bekend om zijn rijke en veelzijdige klank, is verkrijgbaar in verschillende types zoals de sopraan-, alt-, tenor- en baritonsaxofoon.

Ruim assortiment

Accessoires en extra's

Naast onze collectie blaasinstrumenten, bieden we bij Music Company ook een ruim assortiment aan accessoires om jouw muzikale ervaring te verbeteren. Van mondstukken en rieten tot onderhoudskits en draagtassen – we hebben alles wat je nodig hebt om jouw instrument te verzorgen en je speelervaring te optimaliseren.

Ook bieden we een uitgebreide bibliotheek aan bladmuziek voor alle niveaus. Of je nu op zoek bent naar een solo voor jouw volgende optreden of muziek voor jouw ensemble, je zult zeker iets vinden dat bij jouw smaak past.

bambu-nova
Professioneel advies

Deskundige begeleiding en onderhoud

Bij Music Company begrijpen we dat het kiezen van het juiste instrument een persoonlijke en soms uitdagende ervaring kan zijn. Daarom staat ons team van deskundige medewerkers altijd klaar om je te begeleiden bij jouw keuze. We kunnen je helpen met alles, van het uitproberen van verschillende instrumenten tot het geven van advies over de beste keuzes voor jouw specifieke behoeften en doelen.

Eenmaal dat je jouw perfecte instrument hebt gevonden, zijn we er ook om te zorgen dat het in topconditie blijft. Onze in-house onderhouds- en reparatiedienst heeft jarenlange ervaring in het afstellen en repareren van alle soorten blaasinstrumenten.

muzikale-reis
muzikale-reis
Ondersteuning

Jouw muzikale bestemming

Bij Music Company zijn we er trots op dat we deel uitmaken van jouw muzikale reis. Of je nu net begint of al jaren speelt, wij zijn er om jou te ondersteunen en te inspireren. Kom langs en ontdek wat we te bieden hebben – jouw muzikale toekomst begint hier.